• Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Anita a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #1230
      Anita
      Účastník

      Deprecated: Funkce wp_make_content_images_responsive není podporována už od verze 5.5.0! Použijte prosím raději funkci wp_filter_content_tags(). in /home/www/zdravotnidopravnisluzba.cz/domains/4yourtype.eu/www/wp-includes/functions.php on line 4773

      Meggi,
      četla jsem Váš řecept na špaldové rohlíky.
      Zarazil mě tam ten rozpustný celaskon. Musí tam být?
      Většina rozpustných vitamínů pro dobrou chuť obsahuje aspartam.
      Chtěla bych je zkusit upéct, ale sk. Os nemůže aspartam.
      Díky moc za odpověď.
      Jsem teprve v začátcích této výživy, tak zkouším nové recepty.
      A.

    • #1234
      meggi
      Účastník

      Chi, možná tam být nemusí, já to zatím dělala s tím celaskonem. Mám ten šumivý Celaskon 500 s červeným pomerančem 😆 , jiný nebyl, tak ho krájím na desetinky, nebo když dělám dvojitou dávku rohlíků, tak jen na pětinky. 😆
      Neobsahuje aspartam, ale pro nulku zase nevhodné pomerančové aroma v prášku. :whistle:
      Víte co bych udělala být nulkou? Normálně bych to v receptu vynechala a je. Díky tomu celaskonu mají být jen nadýchanější, kdo ví, jestli nebudou podobně nadýchané i bez toho. 🙂
      Jo a v tom receptu je 100gr. celozrnné špaldovky a 400gr. bílé, ale to jsem si já tak upravila, aby byly trošku zdravější, kdo chce opravdu chuť bílých rohlíků, v původním receptu bylo 500gr. mouky (bílé pšeničné, takže si je může upéct i skupina A, která nechce riskovat, že v kupovaných bílých pšeničných je i nevhodné mléko). B)

    • #1238
      Anita
      Účastník

      Meggi,
      díky moc za info. V týdnu je zkusím upéct bez celaskonu a uvidím.
      A.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.