Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #1463
      meggi
      Účastník

      Deprecated: Funkce wp_make_content_images_responsive není podporována už od verze 5.5.0! Použijte prosím raději funkci wp_filter_content_tags(). in /home/www/zdravotnidopravnisluzba.cz/domains/4yourtype.eu/www/wp-includes/functions.php on line 4773

      Pro všechny krevní skupiny (kromě 0-nonsekretor) jsou běžně k dostání PROSPĚŠNÉ povidla, které neobsahují ani jednu nevhodnou složku:

      [u][b]Švestková povidla s jablky, HAMÉ – ve sklenici!!![/b][/u] – koupeno v Tescu

      Pozor, jsou ve velké kompotové sklenici, ne v kelímku! Ty kelímkové snad od všech značek (i od Hamé) obsahují nějaké nevhodné složky.

      Příspěvek editován: meggi, v: 02.04.2007 22:25

    • #1469
      chipushit
      Účastník

      Meggi – povidla si vařím:-)

      Mám pocit, že tady vypadám jako nějaká selka, co si doma pomalu i tluče máslo a seje špaldu, ale tak daleko jsem skutečně nepostoupila nebo neklesla?

      Vím, co si tam dám a ta trocha práce na podzim je spíše zábava.

    • #1471
      meggi
      Účastník

      Chipushit, opět můžu jen smeknout… 🙂
      Ale víš co lidí buď nemá možnost si doma povidla vařit, nebo se jim do něčeho takového nechce, pokud existuje v obchodě vcelku levný a hlavně dokonalý produkt kdykoli po ruce? 😉
      Sama také musím přiznat, že máme několik švestek, ale po té, co jsem udělala asi 50 švestkových dětských výživ, už jsem na hodiny práce s povidly neměla ani pomyšlení… takže taky kupuji Hamé. 😆

    • #1472
      Miluše Šimánová
      Účastník

      Chipushit a děláš si i kleveru? Já jí pamatuju z dětství, mamča pochází z vesnice a moje babička vyráběla naprosto fantastickou. Po vdolkách s kleverou, sypaných tvarohem a pokapaných šlehačkou se mi dělaly boule za ušima. Na podzim jsem ji z nostalgie zkusila vyrobit, ale není to přesně ono. Kdybys měla nějaký šikovný receptík, tak se prosím poděl.

    • #1475
      chipushit
      Účastník

      Meggi – průšvih je, že vše dělám od oka. Myslíš kleveru jako polevu třeba na knedlíky, když se ti nechce dělat ovocné?

      Rozemelu švestky, přidám trochu cukru a vařím do polohusta. Pak přidám trochu rumu, nechám přejít var. Ochutnám a když se mi nezná, přidám rochu cukru, pak musím ještě chvilku vařit, nebo kousek kůry skořice.
      Je to ono?

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.