Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #1711
      Mário Uhrin
      Účastník

      Deprecated: Funkce wp_make_content_images_responsive není podporována už od verze 5.5.0! Použijte prosím raději funkci wp_filter_content_tags(). in /home/www/zdravotnidopravnisluzba.cz/domains/4yourtype.eu/www/wp-includes/functions.php on line 4773

      Dnes som skúsil jednu vec.Zohrial som vodu a nalial do hrnca.Potom som dal do hrnca malé kúsky hovädzieho asi na 10 minút, samozrejme na hrniec som dal pokličku.Nevaril som ho a po 10min. som ho vytiahol a chcel som vyskúšať aké bude lebo som bol veľmi hladný a čuduj sa…chutilo výborne, lepšie ako varené alebo dusené a navyše nebolo ako žuvačka, ľahko sa hrýzlo a cítil som sa po ňom nabitý energiou.Typ pre skupinu 0.Skúste ak ste odvážny, bielkoviny v tom mäse sa menej znehodnotili a ich sekundárna a terciálna štruktúra bola určite menej poškodená ako po varení a dusení a aj vitamíny boli viac zachované, asi preto je lepšie stráviteľné a biologická hodnota je vyššia, prekvapila ma hlavne tá chuť 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.