• Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 13 roky a 1 měsícem.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #1930
      admin
      Správce

      Deprecated: Funkce wp_make_content_images_responsive není podporována už od verze 5.5.0! Použijte prosím raději funkci wp_filter_content_tags(). in /home/www/zdravotnidopravnisluzba.cz/domains/4yourtype.eu/www/wp-includes/functions.php on line 4773

      Dobrý den Damiáne,
      začínám s výživou podle BTD a v diskuzi pro začátečníky jsem narazila na vaše doporučení dělat si rýžové mléko doma. Mám také termomix, tak jsem Vás chtěla poprosit, jestli byste mi nenapsal přesný postup. Psal jste, že namočíte do rána rýži a dáte do termomixu na 75 – 80 stupňů Celcia, ale na jak dlouho a na jakou rychlost? Děkuji za odpověď

    • #1934
      Amanita
      Účastník

      A ja bych se jeste pripojila s dotazem z jake ryze je dobre ryzove mleko delat?
      Dlouhozrna, kulatozrna, parboiled, natural, bílá, jasmínová, ……..

    • #1935
      admin
      Správce

      Dobrý den,
      200g dlouhozrnné nebo bílé rýže namočím na 8 hodin v 1 litru vody, pak nastavím teplotu na 75°C a čas na 25 minut, mix na 1 s metlou. Po 25 minutách přecedím přes sítko a můžeme podávat.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.