• Toto téma obsahuje celkem 6 odpovědí. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel meggi a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #1200
      Miluše Šimánová
      Účastník

      Deprecated: Funkce wp_make_content_images_responsive není podporována už od verze 5.5.0! Použijte prosím raději funkci wp_filter_content_tags(). in /home/www/zdravotnidopravnisluzba.cz/domains/4yourtype.eu/www/wp-includes/functions.php on line 4773

      Myslíte že pro B vyměšovače je vhodný normální kupovaný rohlík? Pominu-li minimální výživovou hodnotu a to, že téměř každá zdravá výživa bílou mouku zavrhuje, tak kromě kvasnic, hladké mouky a trochu soli by v něm teoreticky nic dalšího být nemělo a z dostupného pečiva by tedy pro B vyměšovače měl být ideální. Nepřátelský klíčkový lektin by měl být vymlet, teoreticky by to pro nás mělo být zdravější než chleba, ve kterém je žitná a pšeničná mouka. Nebo se pletu?

      Příspěvek editován: muschil, v: 15.01.2007 15:50

    • #1206
      meggi
      Účastník

      Muschil, od té doby co jsem zjistila, že béčko může i bílou pšeničnou mouku, tak ty klasické bílé rohlíky kupuji. Nepředpokládám v nich žádnou nevhodnou složku, vše neutrální, možná ještě mléko prospěšné. 😉
      Ale kompenzuju to celozrnným špaldovým chlebem a špaldovými racio chlebíčky (slanými)… 🙂

    • #1207
      Miluše Šimánová
      Účastník

      Špaldové a rýžové racio chlebíčky mám v jídelníčku zařazené od začátku, jenom jsem si říkala, že bych ten polystyren oživila něčím normálním.

    • #1208
      meggi
      Účastník

      To my taky. 🙂 Ty bílé rohlíky jsem zařadila s úlevou, že béčku neškodí, hlavně pro malého-ne vždy jsem měla napečené špaldové nebo se ne vždy hodí racio chlebíček či celozrnný chleba. A vedle bílých špaldových rohlíků jsou ty bílé pšeničné daleko levnější… a nutričními hodnotami snad velmi podobné. B)

      Příspěvek editován: meggi, v: 16.01.2007 15:29

    • #1210
      meggi
      Účastník

      A není i nějaký chleba čistě z bílé pšeničné mouky? Opravdu všude dají i tu žitnou nebo pšeničnou celozrnnou? :unsure: Asi pošlu do města pátrací komando… 😉

    • #1214
      Miluše Šimánová
      Účastník

      Možná že ano, ale dost blbě se to zjišťuje, protože chleba co pečou supermarkety nemá etiketu s uvedeným složením.

    • #1215
      meggi
      Účastník

      To jo, ale naštěstí zatím všude ochotně donesli papír se složením jednotlivých chlebů. Pátrací četa už byla v Albertovi, Kauflandu a malých pekárnách a opravdu všude je i žitná mouka. Úplně bílý chleba jako rohlíky je jen toustový, veka apod. Takže zůstanu u pečení špaldového celozrnného, nebo vyzkouším i domácí z bílé pšeničné mouky, ale to spíš kvůli financím. B)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.