• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 13 roky.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #1956
      Zuzana Gillernová
      Účastník

      Deprecated: Funkce wp_make_content_images_responsive není podporována už od verze 5.5.0! Použijte prosím raději funkci wp_filter_content_tags(). in /home/www/zdravotnidopravnisluzba.cz/domains/4yourtype.eu/www/wp-includes/functions.php on line 4773

      Dobrý den, můžete mi doporučit pupalku vhodnou pro B – tj.bez želatiny a ostatních nevhodných přísad? díky

    • #1959
      admin
      Správce

      Dobrý den,
      nerozumím Vašemu dotazu, pupalka je pro B neutrální, jakou ale budete užívat, zda ve směsi nebo samostatně je pouze na Vás. Službu vyhledávání produktů zatím neprovozujeme, nicméně, můžete nechat posoudit každý produkt, u kterého si nejte jisti, prostřednictvím infoBASE4. Zde zadáte složení a výrobce a produkt projde certifikací. Pokud bude vyhovovat, obdrží značku a Vy se budete moci lépe orientovat…

    • #1961
      Zuzana Gillernová
      Účastník

      Dobrý den,
      omlouvám se za nepřesný dotaz, jde mi hlavně o informaci zda vadí želatina (želatinová tobolka), která obsahuje olej z pupalky – mimo vitaminu E žádné jiné přísady. V těchto želatinových tobolkách jsou i např. lecitin, rybí tuk ap. Nevím jaká želatina bývá při výrobě používána zda živočišná nebo rostlinná. Díky.

    • #1962
      admin
      Správce

      Dobrý den,
      ano, želatina a její složení je hloupé tajemství výrobce, u některých jsme již domluveni na sdělování zdroje a jeho ev. změny, ale ne všichni jsou ochotni. Takže, pokud je želatina z vepřového zdroje, bylo by lépe se podívat na olej z pupalky samostatný.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.