• Toto téma obsahuje celkem 5 odpovědí. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Zuzana Gillernová a poslední změna proběhla před 13 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #1687
      Mário Uhrin
      Účastník

      Deprecated: Funkce wp_make_content_images_responsive není podporována už od verze 5.5.0! Použijte prosím raději funkci wp_filter_content_tags(). in /home/www/zdravotnidopravnisluzba.cz/domains/4yourtype.eu/www/wp-includes/functions.php on line 4773

      Chcel by som sa opýtať či môžem užívať kvasnice od firmi pangamin…či nemajú nejaké alergény alebo lektiny pre moju krvnú skupinu a tou je 0.dakujem vopred

    • #1987
      Ondřej
      Účastník

      Tak tohle tema(susene pivovarske kvasnice) by mne taky zajimalo, jen pro mou krevni skupinu(A)

    • #1988
      Zuzana Gillernová
      Účastník

      tak o tuto informaci bych měla zájem i já – skupinka B 😛

    • #1991
      admin
      Správce

      tak už jen AB a máme tu zástupce všech typů:))
      Předpokládám, že Pangamin bude název nějaké směsi, kterou je třeba rozebrat a posoudit, pokud budou kvasnice sušené bez příměsí, pak jsou přinejmenším neutrální pro všechny ABO typy. U nevyměšovačů dokonce prospěšné.

    • #1993
      Ondřej
      Účastník

      jsou to sušené kvasnice s přídavkem bifidobakterií a ještě existuje pangamin plus kde je navíc ještě pupalkový olej….

    • #1994
      Zuzana Gillernová
      Účastník

      Asi nebude vhodné pro všechny krevní skupiny vzhledem k obsahu mléčného polotovaru. Těchto doplňků s obsahem kvasnic je velké množství a na různé bázi – asi bude třeba posuzovat každý produkt zvlášť – některé jsou bez lepku, konzervačních látek ap., ale u některých druhů to uvedeno není 😉 BIFI PANGAMIN je přírodní přípravek, obsahující 50 % kvasničné biomasy a 50 % zakysaného odtučněného mléčného polotovaru s obsahem bifidobakterií a laktobacilových kultur s dietetickoochrannými účinky. Pivovarské kvasnice jsou přírodním zdrojem vitaminů skupiny B, enzymů, stopových prvků a dalších látek, jejichž úloha je v organizmu nezastupitelná. Přítomnost užitečné mikroflory je významná zejména pro obnovu bakteriální rovnováhy po jejím porušení vlivem vnějších faktorů: při léčbě antibiotiky, vlivem ionizujícího záření, nesprávnou výživou, vlivem stresů apod. PANGAMIN BIFI podporuje zdravý proces trávení, funkci jater, ledvin a ostatních orgánů, má pozitivní vliv na imunitní systém. Rozhodujícím způsobem ovlivňuje vstřebávání důležitých živin. Doporučuje se při velké psychické nebo fyzické zátěži a sportovní činnosti.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.