• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 13 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Autor
    Příspěvky
    • #1583
      Jana Varnerova
      Účastník

      Deprecated: Funkce wp_make_content_images_responsive není podporována už od verze 5.5.0! Použijte prosím raději funkci wp_filter_content_tags(). in /home/www/zdravotnidopravnisluzba.cz/domains/4yourtype.eu/www/wp-includes/functions.php on line 4773

      Dobry den,
      prosim o odpoved jak je to s vhodnosti/nevhodnosti olomouckych tvaruzku pro jednotlive skupiny. Jde prece jen o specificky druh syra a nerada bych se zbytecne dopustela omylu.
      Druha cast dotazu se tyka plzenskeho piva. Slysela jsem, ze je jako jedine v CR vyrabeno ze zasadite vody, a tim i lepe "stravitelne" resp. je prizniveji prijmano nez piva ostatni. Znamena to ze by je mohla pit i skupina O, ktera ma pivo jinak uvadene jako nevhodne?
      Predem dekuji za odpoved.

    • #1607
      admin
      Správce

      Dobrý den,
      pravé olomoucké tvarůžky jsou odtučněný měkký, pod mazem zrající sýr z netučného kyselého tvarohu. Pravé olomoucké tvarůžky jsou stolní sýr.
      Zde podle složení, lze jednoduše stanovit vhodnost olomouckých tvarůžků a to pro O NEVHODNÉ. Co se týká piva Pilsner Urquell, musíme respektovat všechny jeho součásti. V první řadě to jsou suroviny: speciální odrůda ječmene a chmele a kvalitní upravená voda, dále třírmutový postup, který dokonale převádí bílkoviny na sladové cukry a vlastní kultura kvasnic.
      Protože krevní typ O špatně metabolizuje sacharidy, není pivo vhodné bez ohledu na kvalitu vody. Další nevhodná položka pro nulky je ječmen;-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.