• Nádobí

    Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
    • Autor
      Příspěvky
      • #2671
        Ondřej Kulich
        Účastník
        Body(ů): 1,00 Body(ů)
        Hodnocení: Nováček

        Dobrý den jaká je podle vás Damiane nejlepší tepelná úprava masa, a jaké nádobí z jakéhob materiálu používat.Děkuji za odpověď.

      • #2672
        admin
        Správce
        Body(ů): 823,00 Body(ů)
        Hodnocení: Nováček

        Dobrý den,
        nejlepší úprava masa je taková, při které nepřipálíte a nevysušíte maso:-) Možná máte na mysli vařené maso, ale na druhou stranu není na závadu ani grilované kuře nebo ryba na roštu. Obecně platí konzumovat libové maso, pokud možno z organického chovu.

        Nádobí je nejlepší z nerezové oceli pro bezpečnou přípravu jídla, následuje železné nádobí i smaltované železné… Dávejte pozor na volbu hrnků a pohárků s ornamenty, kdy v oblasti dotyku retů by neměla být žádná barevná ani jiná malůvka. Některé barvy a výrobky obsahují olovo… Příbory nerez…

        Damian

    Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
    • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.