• Nádobí

    Zvolené téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna proběhla před 8 roky, 10 měsíci.

    • Autor
      Příspěvky
    • #2671

      Ondřej Kulich
      Účastník
      Body(ů): 1,00 Body(ů)
      Hodnocení: Nováček

      Dobrý den jaká je podle vás Damiane nejlepší tepelná úprava masa, a jaké nádobí z jakéhob materiálu používat.Děkuji za odpověď.

    • #2672

      admin
      Správce
      Body(ů): 1.422,00 Body(ů)
      Hodnocení: Nováček

      Dobrý den,
      nejlepší úprava masa je taková, při které nepřipálíte a nevysušíte maso:-) Možná máte na mysli vařené maso, ale na druhou stranu není na závadu ani grilované kuře nebo ryba na roštu. Obecně platí konzumovat libové maso, pokud možno z organického chovu.

      Nádobí je nejlepší z nerezové oceli pro bezpečnou přípravu jídla, následuje železné nádobí i smaltované železné… Dávejte pozor na volbu hrnků a pohárků s ornamenty, kdy v oblasti dotyku retů by neměla být žádná barevná ani jiná malůvka. Některé barvy a výrobky obsahují olovo… Příbory nerez…

      Damian

    Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.