• Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel meggi a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Autor
    Příspěvky
    • #1277
      Milli
      Účastník

      Deprecated: Funkce wp_make_content_images_responsive není podporována už od verze 5.5.0! Použijte prosím raději funkci wp_filter_content_tags(). in /home/www/zdravotnidopravnisluzba.cz/domains/4yourtype.eu/www/wp-includes/functions.php on line 4773

      jak je to s hořčicí ?
      Myslím, že v knize je pod pojmem hořčice, míněna hořčice jako rostlina ? Nikde jsem v obchodě totiž nenašla hořcici v kelímku bez obsahu octa, který je pro sk. A nevhodný ???
      Existuje vůbec? Dokonce i v Bio-potravinách v e-shopech jsem ji nenašla,…

      Příspěvek editován: admin, v: 28.01.2007 00:43

      Příspěvek editován: Milli, v: 28.01.2007 01:34

    • #1290
      meggi
      Účastník

      No Milli, mrkla jsem se na pár hořčic v bioeshopech a opravdu, asi každá hořčice musí obsahovat aspoň nějaký druh octa, jinak by to nebyla HOŘČICE. :whistle:
      Čistě můj osobní tip je, že kdybych byla áčko a opravdu bych moc stála o hořčici, zvolila bych takovou, která je alespoň co nejméně nevhodná. Myslím taky, že jablečný (moštový) ocet bude snad trošku "méně nevhodný" pro sk.A, než klasický ocet lihový kvasný.
      V této hořčici tedy je ten jablečný ocet, ale na druhé straně kurkuma prospěšná pro sk.A, takže jakási kompenzace? 😉
      http://www.biosfera.cz/product_info.php/products_id/1022

Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.