• essenský chlieb

    Zvolené téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (2 diskutující) se naposledy zapojil uživatel  admin a poslední změna proběhla před 10 roky, 6 měsíci.

    • Autor
      Příspěvky
    • #2326

      Imrich Gajdoš
      Účastník
      Body(ů): 0,00 Body(ů)
      Hodnocení: Nováček

      Dobrý deň,
      prečítal som si poučné články o essenskom chlebe. Ďakujem. Keďže som úplný začiatočník v stravovaní podľa krvných skupín, rád by som sa dozvedel viac o postupe pri nakličovaní. Moja otázka je, kedy viem, že sú zrná správne naklíčené?
      Ďakujem.

    • #2327

      admin
      Správce
      Body(ů): 1.523,00 Body(ů)
      Hodnocení: Nováček

      Dobrý den,
      Essenský chléb klíčíme do výšky cca 1cm klíčku, ne déle, cca 3 dny. Po překročení této doby se mění obsah klíčku a není pro naše účely vhodný.

    • #2328

      Imrich Gajdoš
      Účastník
      Body(ů): 0,00 Body(ů)
      Hodnocení: Nováček

      Dakujem.
      A este celkom posledna otazka.
      pri nakličovní musia byť zrna stále ponorené vo vode,
      alebo len navlhčené?
      Dakujem.

    • #2329

      admin
      Správce
      Body(ů): 1.523,00 Body(ů)
      Hodnocení: Nováček

      Dobrý den,
      pokud byste nechal zrna ponořená ve vodě, zkvasí Vám…

    Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.