• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel admin a poslední změna proběhla před 13 roky a 10 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #1008
      meggi
      Účastník

      Deprecated: Funkce wp_make_content_images_responsive není podporována už od verze 5.5.0! Použijte prosím raději funkci wp_filter_content_tags(). in /home/www/zdravotnidopravnisluzba.cz/domains/4yourtype.eu/www/wp-includes/functions.php on line 4773

      Damiane, znáte účinky nevhodných potravin na organizmus. Určitě se dá u dvou různých nevhodných potravin posoudit, která z nich má více negativní dopad (nebo ty účinky napsat a čtenář si vybere sám, co je pro jeho tělo horší). PROSÍM proto o spásné rozřešení problému, co škodí více z těchto dvou variant pro skupinu 0 a B:

      KUKUŘIČNÝ ŠKROB vs. PŠENIČNÁ MOUKA
      (obsaženy v kypřících prášcích)

      KUKUŘIČNÝ ŠKROB/SIRUP vs. SLUNEČNICOVÝ OLEJ
      (obsaženy ve většině sušených či tekutých mlék rýžových, sojových, kozích, ovesných…)

      Děkuji moc za odpověď!

    • #1022
      chipushit
      Účastník

      Meggi – Damian na kypřidlo již odpovídal – více škodí kukuřice, protože může být geneticky upravovaná – snad jsem odpověď pochopila správně.

      Takže mám po Zajíci:-(

    • #1041
      Miluše Šimánová
      Účastník

      Jedná se pouze o to, že kukuřice může být geneticky upravovaná? Firma ASP, vyrábějící mimo jiné obilné nápoje a sušený kozí nápoj přidává sice do svých nápojů kukuřičný sirup, ale tvrdí, a Dr. Fořt to svým vyjádřením potvrzuje, že kukuřice není geneticky modifikovaná. Ovšem pro B je kukuřice stejně nevhodná. Co s tím?

    • #1059
      admin
      Správce

      Meggi,
      NEVHODNÁ potravina zůstává nevhodnou v jakémkoliv množství. Zrovna O nemohou ani jednu složku a navíc se jedná o nejzákeřnější složky. Potíž je v tom, že tyto přísady jsou nejlevnější a nejhojněji používané. Taky jde o nejlevnější řešení. I když nejlevnější je silně relativní v poměru vynaložených společných peněz na léčbu onemocnění vzniklých na základě nevhodné výživy…

      Radu mohu dát jen jednu, pokud již není zbytí, pak užívat dostatečně vyvážené potravní doplňky, pro naše potřeby je vhodný DEFLECT, který fixuje naše denní nedostatky a prohřešky.

      Při posuzování vhodnosti bud u každého hrát roli jeho zdravotní stav a genetické predispozice k civilizačním onemocněním. Pravdou ale také zůstává, že budeme-li používat některé nevhodné produkty jednou za čas, nemusíme se děsit. Ovšem, pokud je někdo vážně nemocen a stravuje se podle stupně výživy 2, pak je vhodné dodržovat pravidla výživy ve spojení s užíváním vhodných supplementů.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.