• Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel meggi a poslední změna proběhla před 13 roky a 9 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #1236
      veraleva
      Účastník

      Deprecated: Funkce wp_make_content_images_responsive není podporována už od verze 5.5.0! Použijte prosím raději funkci wp_filter_content_tags(). in /home/www/zdravotnidopravnisluzba.cz/domains/4yourtype.eu/www/wp-includes/functions.php on line 4773

      Asi se mi budete smát, ale já nevím kam zařadit běžné konzumní brambory. Jsou to ty brambory sladké, nebo bílé? Děkuju.

    • #1237
      chipushit
      Účastník

      Ahoj, nejsou to ani sladké, ani židovské. Normální brambory – bílé, žluté nebo červené. Jiné se tu nepěstují ani nedovážejí.

    • #1239
      veraleva
      Účastník

      Děkuju

    • #1262
      meggi
      Účastník

      Ale možná ani ty batáty či jiné druhy "brambor" uvedených v seznamu zeleniny jako prospěšné či neutrální pro sk.0 (ale i sk.A) nemusí být zlé jako příloha!!! 🙂
      Včera jsem se na ně dívala v Kauflandu, měli krásné batáty myslím za 45Kč za kg. No jo, jsou sice dražší než ty naše obyčejné, ale za tu možnost obměnit přílohy k jídlům a nemít furt jen rýži na x způsobů či špaldové těstoviny a knedlíky, jáhlovou "bramborovou" kaši či knedlíčky… to možná stojí. 😉

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 vlákna odpovědí
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.