#2049
meggi
Účastník

Deprecated: Funkce wp_make_content_images_responsive není podporována už od verze 5.5.0! Použijte prosím raději funkci wp_filter_content_tags(). in /home/www/zdravotnidopravnisluzba.cz/domains/4yourtype.eu/www/wp-includes/functions.php on line 4773

Pro A, AB je všechen pepř nevhodný, pro 0, B je nevhodný celý, ale neutrální mletý.

K tomu mletí cituji Damianovo vysvětlení:

Je běžné, že některé produkty se mletím či drcením mění ve složení a obsahu i účinnosti. Celý pepř obsahuje ve své slupce lektin, který se mletím likviduje, lektin je bílkovinná molekula, tak není na povrchu vidět. Proto je v tomto případě mletý pepř vhodný, kdežto celý pepř vhodný není.

Amanito, já vsázím na jistotu ;), já bych ten pepř raději co nejpečlivěji namlela, aby to ten lektin určitě zlikvidovalo. Možná se to může i jen drtit, ale kdo ví, jak se to rovnoměrně zlikviduje?