DADAMO DIETA podle krevní skupiny od dr. D'Adamo

18.8.2009 in Dieta podle krevních skupin

Program pro stanovení genotypu – SWAMI Xpress je tu!

swamilogo

Tolik očekávaný pomocník pro spolehlivé a přesné určení té správné životosprávy podle krevní skupiny nebo podle genotypu je nyní k dostání i u nás!
Nyní můžete velice jednoduše a přitom zcela přesně aplikovat BTD/GTD a tím rychleji a lépe dosáhnout zlepšení zdraví nebo hubnout.

SWAMI Xpress slouží k přesnému určení genotypu pro jednoho uživatele nebo multi verze pro certifikované konzultanty pro neomezený počet klientů (rozšířená a podrobnější verze s napojením na systém Help&Care, který slouží ke konzultaci a současně distribuci prescribce). Nyní se nemusíte jako konzultant zabývat papírováním a zajišťováním objednávek pro své klienty. Tuto administraci SWAMI Xpress řeší on-line za Vás!

SWAMI Xpress je webová aplikace http://www.swamixpress.com, proto nejsou konflikty s verzemi OS jako Mac nebo Windows. Přístup je neomezen.
Nyní je možné si objednat základní verzi pro jednoho koncového uživatele za cenu €85, tedy od cca. 1.900 Kč do 2.500 Kč.
Výstupem je podrobný výpis s doporučeným seznamem potravin, doplňků stravy případně fytoterapeutik, tělesných a duševních aktivit, pravidla životosprávy a doporučení, pouze v anlické verzi. Českou mutaci získáte od našich konzultantů. Poplatek je v tomto případě nižší cca 2.000 Kč plus ordinační poplatek, který se liší podle místa konzultace.

Co potřebujete mít či znát k úspěšnému výstupu?
1. Prohlížeč FIREFOX ke stažení zdarma ZDE a nainstalovat. Instalace probíhá rychle a získáte nejbezpečnější internetový prohlížeč.
2. Musíte znát krevní skupinu. Pokud ji neznáte, požádejte svého lékaře nebo si kupte domácí test. Stačí 4 kapky krve z prstu nebo paty… ZDE
3. Výhodou pro přesnou aplikaci je třeba také znát stav sekretotvorství….ZDE
4. Musíte znát genotyp. Ten Vám přesně stanoví konzultant nebo si jej stanovíte sami, pokud vládnete angličtinou. Pro stanovení genotypu potebuete otisky prstů a další antropometrická měření. Tyto pomůcky a postup měření obsahuje sada pro určení genotypu…ZDE Pokud si necháte vyšetřit genotyp u konzultanta, pak získáte za cenu přístupu do SWAMI Xpress současně jak výstup určený přesně pro Vás, tak i vyštření genotypu.
5. Vyplnit získané údaje do SWAMI Xpress a v několika málo minutách budete znát přesný postup.

V dalším dílu přineseme náhledy do aplikace.
{jcomments on}




By browsing this website, you agree to our privacy policy.
I Agree